Wat houdt de behandeling in?

Bellekin heeft na jaren onderzoek haar eigen LashLift-techniek ontwikkeld die klinisch is getest en veilig bevonden door de EU Gezondheidsauthoriteiten. De producten en behandelingen zijn hoogwaardig van kwaliteit, vegan, dierproef-j en parabeenvrij.

​De Lashvolumelift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven zonder gebruik van wimperextensions, een krultang of mascara. Tijdens de LashLift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconenmal ‘aangelift’ met een speciale crème die de nieuwe wimpervorm blijvend in shape houdt.

​Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zien er daardoor nog voller en intenser uit. Wat ook mooi is, is dat je gelijk resultaat hebt. Dit is namelijk de enige LashLift die meteen watervast is en waarbij je niet 48 uur hoeft te wachten om je wimpers weer te kunnen wassen.

Deze behandeling bestaat uit:

  • reinigen en ontvetten
  • primer aanbrengen
  • reingen
  • met 2 lotions verven
  • aanbrengen serum voor de wimpers
  • Een stralende en sprekende blik die wel 6 weken aanhoudt!

En dit is jouw resultaat!

Een stralende en sprekende blik.

Het resultaat van de LashLift blijft ongeveer 4 tot 8 weken zichtbaar, waarna de krul weer uit de wimpers zakt. Doordat lashlifting niet schadelijk is voor je eigen wimpers kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

Boek de nieuwe ‘Misencil Bellekin Lashlift’ en ervaar het gemak!

 

Tijdsduur: 60 minuten

Investering: € 62,95