BEHANDELING MET ‘BIAB’:

BIAB is de afkorting voor ‘Builder in a Bottle’ en is eigenlijk een harde ‘bouwgel’ waarmee jouw nagels gevormd, verlengd, gevoed en verstevigd worden. Zacht als gel en stevig als (poly)acryl. Na het opbrengen is jouw nagel gelijk in model. Ideaal bijvoorbeeld voor mensen in de zorg, voor moeilijke nagels en voor nagelbijters. Na drie weken worden de nagels nabehandeld door een deel weg te vijlen en een nieuw laagje BIAB aan te brengen. Biab is vriendelijker voor de nagels dan de gewone gellak en ziet er heel natuurlijk uit.

RESULTAAT:

Gevoede en sterke nagels die nagelbijters weerhouden van hun ‘bad habit’ en voor iedereen prettig en classy zijn om naar te kijken. Je hebt veel langer plezier van je nagels die niet meer breken. Fijn toch?

Elke behandeling is inclusief een heerlijk verzorgende manicure. Kijk in de prijslijst naar de verschillende prijzen en wat jouw maatpakket kost.

Behandeling Prijs
Nagelversteviging – BIAB zonder gellak € 64,95
Nagelversteviging – BIAB met gellak € 74,95
BIAB verwijderen € 19,95
BIAB Nieuwe Set + Combi Manicure
BIAB verstevigt de nagels en herstelt de beschadigde nagels. Ook geeft BIAB jouw natuurlijke nagels de kans om te groeien. Combi Manicure is en must! Hierdoor verwijder je niet alleen de dode huid rondom de nagel, je polijst ook de huid rondom de nagel. Hierdoor creëer je een langer nagelbed.
€ 74,95
BIAB Nieuwe Set + Combi Manicure + Alessandro Gellak
BIAB verstevigt de nagels en herstelt ook de beschadigde nagels. Ook geeft BIAB jouw natuurlijke nagels de kans om te groeien. Combi Manicure is een must! Hierdoor verwijder je niet alleen de dode huid rondom de nagel, je polijst ook de huid rondom de nagel. Hierdoor creëer je een langer nagelbed. Afsluitend met een kleur naar keuze van Alessandro Gellak.
€ 74,95