Waar zouden wij zijn zonder onze voeten die ons overal naartoe dragen? Geef deze fantastische ‘onderdanen’ de aandacht die ze verdienen want met goed verzorgde voeten beleef jij nóg meer plezier in het leven!

Behandeling Prijs
Basis Pedicure
De pedicure verzorgt de nagels en de nagelomgeving, verwijdert overtollig eelt en likdoorns. Ook behandelt zij kloven, eeltranden, schimmelnagels en ingroeiende nagels.
€ 45,00
Medisch Pedicure
De medische pedicure verzorgt de specifieke problemen van uw (risico)voeten. De pedicure richt zich op het herstel van uw medisch probleem. Als u een verwijsbrief meeneemt van een arts of podotherapeut krijgt u een factuur mee die u kan declareren bij de zorgverzekeraar. De vergoeding hangt af van uw verzekering.
€ 47,50
Pedicure Spa Behandeling
Een heerlijke verwennerij voor de voeten. Naast de basisbehandeling worden uw voeten verwend met een voetenbad en een voetscrub/ -massage met warme olie
€ 69,95
Alessandro Nagellak alleen in combinatie met Basis of Spa Pedicure
De pedicure beoordeelt eerst of het lakken met gellak medisch voor u verantwoord is. Gellak kan niet toegepast worden bij nagelproblemen. Basisbehandeling pedicure + lakken van de nagels.
€ 20,00
Alessandro Gellak alleen in combinatie met Basis of Spa Pedicure
Basisbehandeling pedicure + lakken van de nagels. U krijgt het potje nagellak mee.
€ 25,00