Wat houdt de behandeling in?

Wij beginnen de massage met een goede reiniging van het gelaat. Om het effect te vergroten gebruiken wij tijdens de massage een crème en serum met een hoog aantal actieve werkstoffen die nog meer bijdragen aan de verbetering van de huid.

De KoBiDo massage is een prachtige Japanse gezichtsmassage. De massage stimuleert de microcirculatie van het gezicht voor een betere en gezonde teint.

De massage bevordert verder de natuurlijke productie van collageen om fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen. Het regenereert de opperhuid, verwijderd toxines en verbeterd het psychologisch welzijn.

Bij een KoBiDo sessie wordt het gezicht door de meridiaan-stimulatie gereactiveerd. Het is een behandeling die het verouderen van het gezicht door effecten van stress en een slappen huid doet verminderen.

Een KoBiDo massage is niet zomaar een gezichtsmassage. De positieve effecten zijn door heel het lichaam voelbaar. In lijn met de traditionele Japanse geneeskunst wordt ook bij de Japanse geneeskunst wordt ook bij de Japanse gezichtsmassage de levensenergie (Ki) gestimuleerd, waardoor men op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau in balans wordt gebracht.

Waarom de KoBiDo massage:

  • Kobido is een eeuwenoude techniek die vroeger alleen bestemd was voor de elite en het keizerlijke rijk
  • Verjeugdiging van de kaaklijn
  • Verschillende technieken stimuleren de bloedsomloop
  • Bindweefsels worden pijnloos losgemaakt voor een liftend effect
  • Boost van collageen aanmaak voor huidversteviging
  • Afvalstoffen worden losgemaakt en afgevoerd door de lymfen

Dit is jouw resultaat

Een natuurlijke boost van het gelaat die voelbaar is in het hele lichaam.

Tijdsduur: 30 minuten
Investering: € 55,-