Leuk dat je meer wilt weten over ‘Fijn Beauty Experience’.

Ik ben Mirjam de Groot, enorm gedreven, ben kritisch en iets is nooit goed genoeg want het kan altijd luxer, chiquer en professioneler. Mijn droom was dan ook om van gepassioneerde huidverbeteraar door te groeien naar instituutniveau. Met mooie apparaten, een team van een zestal gespecialiseerde ZZP’ers aan de slag met laser, PMU, cosmetische artsen. Een professioneel aanbod en mooie, duurzame resultaten is leuk maar voor mij mag de X-factor nooit ontbreken; dat gevoel dat je eigenlijk niet onder woorden kunt brengen maar dat er wél voor zorgt dat je je lekker (thuis)voelt bij ons, gehoord, gezien en begrepen en vooral geen nummer zijn. Bij ons mag je jezelf zijn, wij hebben geen oordeel over wie je bent en hoe je er uitziet. Iedereen is welkom en wij denken graag mee met jouw wensen en het budget dat je daarvoor hebt. In de juiste sfeer en behaaglijk en hecht; toegankelijk. Ieder type mens voelt zich op z’n gemak. Of je nu komt voor huidverbetering, een massage of voor mooie nagels. Alles om jou zelfverzekerd en ontspannen te laten zijn. Respect, waardering, verzorging en interesse. Het klopt hier.

Tegen al onze lieve klanten zou ik willen zeggen: “Weet wat je waard bent, je verdient gewoon respect om wie je bent. Bij ons geen blinde focus op mooi maken maar oog voor stralende balans.”

Team

In ons team delen we de kracht van balans en herstel en we spelen graag met de mogelijkheden. Ben je verzorgd, dan straal je vanzelf.

Tamara

Tamara Duif is mijn naam en ik hou ervan om onze klanten een flinke dosis positieve energie mee te geven met massages vanuit een holistische benadering. Ik ben massagetherapeute én schoonheidsspecialiste. Wil jij echt een moment voor jezelf pakken, ultiem ontspannen en lekker weer helemaal opladen? Boek dan een behandeling bij mij waarin ik jou met volle aandacht en recht vanuit mijn hart masseer. Dat voel je écht! En of je nu komt voor een volledige lichaamsmassage, een bodybehandeling, een gezichtsbehandeling, een rug-, nek,- en/of schoudermassage, ik breng jou weer terug in je eigen, heerlijke balans. Wees welkom!

Carolina

Mijn naam is Carolina Sanchez en ik maak deel uit van het professionele team van Fijn Beauty Experience, waar we ons elke dag inzetten voor optimale kwaliteit en totale klanttevredenheid. Ik ben opgeleid tot professionele schoonheidsspecialiste en heb inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in ons prachtige vak. Ik hecht veel waarde aan het geven van een goedpassend advies op het gebied van algemene huidverzorging en de toepassing van een grote verscheidenheid aan huidverzorgingsbehandelingen op maat. Als zeer ervaren schoonheidsspecialiste doe ik ook nagelstyling en manicure binnen heerlijke hand- en nagelbehandelingen zoals gelnagels, polyacrylnagels, BIAB en nagelrestauratie. Voor elke gewenste stijl en gelegenheid. Leuk je (weer) te zien.

Brenda

Mijn naam is Brenda. Ik werk al ruim 10 jaar als (medisch) pedicure en ik doe graag iets extra’s voor mijn klanten. Ik wil mensen met mijn behandelingen een stukje rust en persoonlijke verzorging bieden. Het geeft mij veel voldoening als ik merk dat mijn klanten minder voetklachten hebben, omdat ik ze regelmatig behandel.

Als pedicure verzorg ik alledaagse, eenvoudige of complexe voet-/nagelproblemen. Als medisch pedicure ben ik bovendien gespecialiseerd in de behandeling van alle ‘risicovoeten’. Risicovoeten komen bijvoorbeeld voor bij voetproblemen als gevolg van diabetes mellitus, reumatische aandoeningen en andere aandoeningen. Ik ben geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures (KRP) en aangesloten bij Provoet.

Onze missie is dan ook:

Krachtige huidverbetering, massages en bodybehandelingen bieden in een ontspannen sfeer om mensen meer zichzelf te maken en hun ontspannen zelf weer uit te kunnen stralen. Persoonlijk, warm, en mét volle aandacht.

Onze visie is ontstaan in de loop der jaren door feedback van onze klanten

In een prikkelende wereld waarin de eigen kracht soms ondergedompeld raakt in hectiek en verwachtingen van alledag, zoeken mensen naar veiligheid, huiselijkheid, balans, warmte en ontspannen sfeertjes. Waar ze rondom zichzelf en uniek kunnen zijn. Wij geloven erin dat je in je eigen kracht kunt komen tijdens een fijne beleving, uitgevoerd door iemand waar je je prettig bij voelt. Jouw balans om van nature je eigen uitstraling te (her)vinden ontstaat dan vanzelf.

‘Fijn Beauty Experience’ is een toegankelijk huidverbeteringsinstituut dat met jou meeleeft en meebeweegt. Bij ons gaat iedereen met een prachtige huid de deur uit. Huidbehandelingen en lichaamsmassages zijn in vele vormen op de beautymarkt te vinden; warme begeleiding, veiligheid, en persoonlijke betrokkenheid, dáár herken je ‘Fijn Beauty Experience’ in het bijzonder aan. Met oog voor ieders natuurlijke uitstraling en bewezen resultaten.
Noem het krachtcoaching of zichtbaar professionele huidverbetering, feit is dat wij doelgericht spelen met de vele mogelijkheden die wij hebben om jouw uitstraling opnieuw te laten sprankelen. Verbinding ontstaat door goed te luisteren naar de wens achter de vraag om tot een oplossing te komen die écht werkt en realistisch haalbaar is. Wij geloven niet in hooghartigheid, in de kracht van hartelijkheid des te meer. Het komt goed bij ons want een stralende huid klopt altijd! Stap in de wereld van jouw speciale zelf en sprankel! Je bent voor ons mooi omdat jij jij bent!

En hier herken je ons aan!

  1. Gedrevenheid
  2. Zorgzaamheid
  3. Sprankelende energie
  4. Professionaliteit