Team Dr. Joseph bekijkt beauty vanuit het perspectief van verbinding. Raakvlakken tussen natuur en high-tec worden optimaal benut door inzichten uit de oude geneeskunde en de laatste (beauty)wetenschap -getest en gecertificeerd- te combineren. Door de zuiverste en kostbaarste materialen uit de natuur én hoogwaardige kennis te verbinden. Door het natuurlijke evenwicht van de huid met harmonieuze en energetisch werkende producten te respecteren. En door logica en intuïtie, passie en nieuwsgierigheid in te zetten elke dag weer! Met de nieuwste en zeer geavanceerde microtechnologie verfijnt het passievolle team zo de geniale esthetiek van de natuur. Alles gebaseerd op individuele behoeften van jou als gebruiker. Team Dr. Joseph streeft échte duurzaamheid na: goed voor het lichaam en goed voor de planeet. Vanzelfsprekend dus 100% vegan en dierproefvrij.

Wat het is en wat het doet

Op basis van verschillende huidbehoeften én wetenschappelijke bevindingen is de manuele behandelmethode van TEAM DR JOSEPH ontwikkeld die diep in het weefsel haar werk doet. Met deze natuurlijke producten wordt de stofwisseling van de huid (weer) in balans gebracht. Daardoor wordt, op holistische basis, het zenuwstelsel gekalmeerd, gezichtsuitdrukkingen ontspannen en de microcirculatie wordt genormaliseerd. Zo blijft jouw natuurlijke en unieke schoonheid op een gezonde manier verzorgd, beschermd en behouden. Puur en ontspannend.

Voor wie?

Voor elke huid die blijvende resultaten zoekt en respect voor de natuur waardeert.

Ingrediënten

Alle producten van TEAM DR JOSEPH bevatten natuurlijke en zeer actieve ingrediënten die diep in de huid terechtkomen.

Resultaat

Een ontspannen en gezond ogende huid die volledig beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf en er puur jeugdig uitziet.

Ervaar de natúúrlijk prachtige behandelingen voor pure ontspanning én bescherming

TEAM DR JOSEPH

Wat het is en wat het doet

Op basis van verschillende huidbehoeften én wetenschappelijke bevindingen is de manuele behandelmethode van TEAM DR JOSEPH ontwikkeld die diep in het weefsel haar werk doet. Met deze natuurlijke producten wordt de stofwisseling van de huid (weer) in balans gebracht. Daardoor wordt, op holistische basis het zenuwstelsel gekalmeerd, gezichtsuitdrukkingen ontspannen en de microcirculatie wordt genormaliseerd. Zo blijft jouw natuurlijke en unieke schoonheid op een gezonde manier verzorgd, beschermd en behouden. Puur en ontspannend.

Ingrediënten

Alle producten van TEAM DR JOSEPH bevatten natuurlijke en zeer actieve ingrediënten die diep in de huid terechtkomen.

Resultaat

Een ontspannen en gezond ogende huid die volledig beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf en er puur jeugdig uitziet. Ervaar zelf schoonheidsverzorging op individuele basis vanuit de TEAM DR JOSEPH-methode met de volgende behandelingen.