Wat verstaan we onder Anti-Aging en Pro-Aging?

Bij anti-aging of pro-aging zoals dat tegenwoordig vaker genoemd wordt, denken we vaak direct aan lijntjes en rimpels en de wens om die te verzachten en/of te voorkomen. Het gaat echter ook over verlies van huidstevigheid, het ontstaan van huidonzuiverheden en verkleuringen van de huid in de vorm van pigmentvlekken of een vale huid. Maar ook over de juiste thuisverzorging om het proces van huidveroudering te vertragen. Een goed advies is dan essentieel want er is veel te koop in beautyland. Rimpels zijn niet zomaar rimpels; je hebt ze in vele soorten; bijvoorbeeld de mimische en statische. Mimische rimpels (of dynamische rimpels) ontstaan door spiersamentrekkingen op basis van je gezichtsexpressie; je vindt ze voornamelijk aan de bovenkant van je gezicht en ze beginnen soms al zichtbaar te worden in de puberteit. Fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en lachrimpels bijvoorbeeld; ze trekken als je jong bent gelukkig nog goed weg. Statische rimpels daarentegen ontstaan door veelvuldige beweging van de onderliggende mimische spieren in combinatie met een vermindering van collageen, elastine en hyaluronzuur. Hoe ouder je wordt, hoe blijvender zichtbaar deze rimpels worden, ook als je ze niet gebruikt. De rimpels aan de onderkant van je gelaat komen door verslapping van de huid. De huid heeft minder trekkracht om de huid omhoog te houden. Ook hierbij geldt dat de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur zorgt voor een stevigere huid met meer volume.

Hoe wij je kunnen helpen aan huidverjeugdiging

Collageen, elastine en hyaluronzuur zorgen voor volume, elasticiteit en huidstevigheid. Door de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur te stimuleren kunnen we rimpels verzachten of zelfs laten verdwijnen; dit hangt van de leeftijd af. Om kleurveranderingen op de huid op te lossen, bieden wij behandelingen tegen hyperpigmentatie aan in combinatie met treatments tegen huidveroudering als het nodig is. Of we adviseren ceramides; het cement tussen de cellen dat voorkomt dat de huid scheurt en zo rimpels laat ontstaan. Als we jouw celvernieuwing actief te houden en tekorten aan te vullen zorg je ervoor dat de huid fit blijft.

HYDROPEPTIDE BEHANDELINGEN

Hydropeptide gaat over pure huidverbetering en de kracht van epigenetica. Klinische resultaten vormen de basis van de Hydropeptide-filosofie in combinatie met een focus op luxe en ontspannen huidverzorging als een fantastische beleving. Gen-afstemming of epigenetica vormt de basis van deze gezonde huidverbeteraar op basis van peptiden, waardoor jouw huid wonderschoon en zijdezacht oogt. Het klopt dat onze genen bepalen hoe wij eruitzien, maar we kunnen moedertje natuur natuurlijk ook een handje helpen door de mogelijkheden van de epigenetische wetenschap toe te passen. Door genen in te schakelen die cellen aanzetten om gezond te handelen en genen uit te schakelen die het tegenovergestelde doen. Zo kan je je huid een flinke boost geven met peptiden die jouw huidcellen aansporen om gezond te leven, zodat jij jouw eigen en natuurlijke prachtuitstraling weer terugkrijgt.

Terug naar het overzicht