Heb je zorgen over huidverslapping?

Huidverslapping heeft verschillende oorzaken. Door zwangerschap, overgewicht of veroudering bijvoorbeeld. Het gevoel is hetzelfde: het is iets wat we niet willen en graag willen veranderen in die huid van weleer. Het kan ook onzeker maken en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Wat wij eraan kunnen doen om jouw huid te verstevigen

Door het uitrekken van de huid of door verlies van collageen, elastine en hyaluronzuur bij veroudering verslapt de huid en die wetenschap is gelijk de sleutel naar de oplossing. Door middel van bindweefselmassage in combinatie met adviezen over een gezonde leefstijl en meer beweging bereiken we goede resultaten.

HYDROPEPTIDE BEHANDELINGEN

Hydropeptide gaat over pure huidverbetering en de kracht van epigenetica. Klinische resultaten vormen de basis van de Hydropeptide-filosofie in combinatie met een focus op luxe en ontspannen huidverzorging als een fantastische beleving. Gen-afstemming of epigenetica vormt de basis van deze gezonde huidverbeteraar op basis van peptiden, waardoor jouw huid wonderschoon en zijdezacht oogt. Het klopt dat onze genen bepalen hoe wij eruitzien, maar we kunnen moedertje natuur natuurlijk ook een handje helpen door de mogelijkheden van de epigenetische wetenschap toe te passen. Door genen in te schakelen die cellen aanzetten om gezond te handelen en genen uit te schakelen die het tegenovergestelde doen. Zo kan je je huid een flinke boost geven met peptiden die jouw huidcellen aansporen om gezond te leven, zodat jij jouw eigen en natuurlijke prachtuitstraling weer terugkrijgt.


Terug naar het overzicht