Wat houdt de behandeling in?

Naast ‘tijd voor jezelf’ geeft de hotstonemassage jou nog veel meer. Door de combinatie van warme stenen en oliën vindt er een ontgiftende en afvoerende werking van afvalstoffen plaats. Met daarbij heel veel ontspanning.

 

Deze behandeling bestaat uit:

  • puur ontspannen massagegrepen
  • massage met olie en afwisselende massagegrepen
  • inzet van hete stenen om de spieren warm te houden
  • afwisseling tussen massage met de handen en met de stenen

En dit is jouw resultaat!

Deze massage geeft een hele prettige warmte-ervaring met heel veel effectieve ontspanning als je last hebt van veel en continue spierspanning.

Behandeling Tijd Prijs
Hot stone massage
Een massage deels met de hand en deels gebruik makend van warme stenen. Een warme, ontspannen en effectieve massage van het rug-, nek- en schoudergebied, de achterkant benen en voeten, hals- en schoudergebied voorzijde en armen en benen aan de voorzijde. Ter afsluiting een korte hoofdmassage. Een weldadige en warme combinatie die u en uw lijf geheel tot ontspanning brengen.
90 minuten € 99,95
Hot stone massage combinatie 2
Een subtiele, krachtige, ontspannen en effectieve massage van het rug-, nek- en schoudergebied, de achterkant benen en voeten, hals- en schoudergebied voorzijde en armen en benen aan de voorzijde. Ter afsluiting een korte hoofdmassage. De massage is gericht op het ontspannen, soepel maken, beter laten doorbloeden, stretchen en in balans brengen van de spieren en het lijf. De botten, pezen en weefsels blijven daarmee ook flexibel blijven en het vermindert lichamelijke pijn. Een weldaad voor lichaam en geest!
Inclusief: Een uur gezichtsmassage en een uur ontspanningsmassage.
95 minuten € 129,95