WAT HET IS EN WAT HET DOET?

Klinische resultaten vormen de basis van de Hydropeptide-filosofie in combinatie met een focus op luxe en ontspannen huidverzorging als een fantastische beleving. HydroPeptide is een cosmeceutical die de kracht van peptiden gebruikt om de huid te hydrateren, rimpels en fijne lijntjes te verminderen en jouw huid haar natuurlijke gloed terug te geven.

Gen-afstemming of epigenetica vormt de basis van deze gezonde huidverbeteraar op basis van peptiden waardoor jouw huid wonderschoon en zijdezacht oogt.

Het klopt dat onze genen bepalen hoe wij eruitzien maar we kunnen moedertje natuur natuurlijk ook een handje helpen door de mogelijkheden van de epigenetische wetenschap toe te passen. Door genen in te schakelen die cellen aanzetten om gezond te handelen en genen uit te schakelen die het tegenovergestelde doen. Zo kan je je huid een flinke boost geven met peptiden die jouw huidcellen aansporen om gezond te leven zodat jij jouw eigen en natuurlijke prachtuitstraling weer terugkrijgt.

INGREDIËNTEN

Meer dan 60 peptiden, anti-oxidantijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur vormen de basis van dit krachtige product.

RESULTAAT

De awardwinnende producten van HydroPeptide zijn geschikt voor alle huidtypes en zorgen stuk voor stuk voor huidverbetering doordat de vochtbalans in de huid herstelt, collageen en elastine gestimuleerd worden voor een strakkere en stevigere huid en ieders natuurlijke glow weer terukomt.

HOE VERKRIJGBAAR/WEBSHOP?

Alle producten kunnen (uitsluitend) in de salon gekocht worden.